Rozmowa z Magdą Gessler, restauratorką, o zdrowym jedzeniu w chorych czasach, niestrawnej polityce i smakach życia.
Celebryci od lat opowiadają różne niemądre rzeczy o nauce i medycynie. Często są to pomysły wręcz tak głupie, że nie wiadomo, jak z nimi polemizować. A przede wszystkim – czy w ogóle warto to robić.
Programy kulinarne z jej udziałem biją rekordy popularności. Czemu Magda Gessler zawdzięcza swój sukces?
Kronika popkulturalna Kuby Wojewódzkiego.
Wyrafinowana prostota Marty, celebryckość i rozbuchany barok Magdy, teatralność i niekończące się długi Adama. Gessler – jedna marka, ale trzy różne patenty na restauracyjny biznes.
Rozmowa z Piotrem Zacharą, redaktorem naczelnym miesięcznika „In Style”
Restauratorka, malarka, postać kontrowersyjna. Magda Gessler z gotowania uczyniła ideologię, którą stosuje w praktyce.